Про компанію AutoMaximum

Мережа автосалонів AutoMaximum

Мережа статусних автосалонів AutoMaximum пропонує послуги з продажу автомобілів преміум-класу. У кожному з наших салонів ви можете придбати або замовити ексклюзивну модель автомобіля одного зі світових брендів, а також здати власний автомобіль за умовами Trade in. Крім того, наша компанія надає фінансові послуги, такі як лізинг і страхування.

Салони елітних автомобілів AutoMaximum пропонують своїм клієнтам першокласний сервіс, кожен раз забезпечуючи унікальну цінову пропозицію, гарантовану якість автомобіля, додаткові фінансові послуги, а також індивідуальні рішення відповідно до ваших побажань.

Відвідувачам наших салонів завжди доступне високоякісне обслуговування, чудова кава і комфортна бізнес-зона для переговорів, де ви зможете абсолютно конфіденційно і в зручній обстановці обговорити деталі угоди. Дизайн інтер’єру виконаний в єдиній стилістиці, яка підкреслює атмосферу розкішних автомобілів.

Також унікальною перевагою мережі автомобільних салонів AutoMaximum є спільна база автомобілів. Незалежно від того, в який з наших салонів ви звернулися, якщо модель, що вас зацікавила, розміщена в іншому салоні AutoMaximum, ми привеземо її спеціально для вас. Таким чином, ви можете замовити автомобіль з нашого автосалону в Києві, і протягом 24 годин ми гарантовано доставимо його в наш салон в Одесі і навпаки.

У нашому салоні ви зможете провести тест-драйв обраного автомобіля й отримати всі необхідні супутні послуги, такі як страхування або лізинг, а також здати автомобіль за умовами Trade in. Крім того, в мережі салонів AutoMaximum ви можете не тільки придбати один з автомобілів в наявності, а й замовити будь-яку з нових моделей, які ще не представлені у офіційного дилера в Україні. Відкрийте для себе світ розкоші і статусних автомобілів з AutoMaximum!