ROLLS-ROYCE GHOST 2022-ЕЛІТНЕ АВТО ДЛЯ СПРАВЖНІХ ЦІНИТЕЛІВ КОМФОРТУ

Грудень 1, 2023

Відома і всіма улюблена британська марка автомобіля Роллс Ройс вирішила не відставати від конкурентів і також зробити рестайлінг одного зі своїх авто. Міняти вирішили модель Rolls-Royce Ghost, яка була випущена в 2019 році і не відрізнялася особливою розкішшю. Новинка буде відрізнятися від попередниці, а схожа буде більше на модель Фантом, багато в чому повторюючи його зовнішній вигляд і внутрішнє наповнення. Загалом Rolls-Royce Ghost 2022, як і всі Автомобілі Роллс Ройс, буде дорогим і шикарним авто для забезпечених людей, що люблять стиль і розкіш.

Зовнішнє оформлення авто

Зовнішній вигляд розкішного британця сильно не зміниться. Цього разу виробники вирішили зробити кузов Роллс Ройса трохи обтічним, прибравши різкі і грубі лінії. Також авто прикрасили елітними значками марки, що надає йому ще більш шикарний і дорогий зовнішній вигляд. Передня частина автомобіля не сильно змінилася, зовні вона виділяє машину серед багатьох конкурентів примітною довгою і шириною практично в два метри. Лобове скло трохи вигнуте, при цьому воно вдало гармонує з великою кришкою капота, яка прикрашена всім відомою фігуркою бренду. Решітка радіатора пряма і сувора, виготовлена з хромованого металу і доповнена вертикальними смугами. Що стосується оптики цього автомобіля, то вона досить невелика, доповнена ходовими вогнями і лазерно-люмінофорними блоками, що дозволяє висвітлювати дорогу на шістсот метрів вперед.

Оформлення салону

Салон Роллс-Ройс Гост 2022 виконаний просто шикарно – натуральна деревина і дорогі метали гармонійно поєднуються з діодним стелею, який імітує небо з зірками. Неймовірно зручні крісла, обшиті натуральною шкірою (а в новій моделі їх буде всього чотири) з величезною кількістю подушок безпеки надійно подбають про комфорт і безпеку водія і пасажирів. Зрозуміло, крісла доповнені системою масажу, підігрівом і охолодженням. Підлокітники крісел більше схожі на Мінібар, але основна відмінність цієї новинки, як і багатьох авто даної марки – це великий простір біля задніх сидінь і величезні двері зі зворотним механізмом відкриття. Що стосується багажника, то в моделі Роллс-Ройс Гост 2022 він виявиться досить великим і зможе вмістити більше ніж п’ятсот літрів багажу.

Технічна характеристика

Серцем новенького Rolls-Royce Ghost 2022 буде двигун на 12 циліндрів і об’ємом в 6,75 літрів, що працює на бензині. Дві турбіни цього ГОСТу зможуть видати потужність в 571 кінську силу, а восьмиступінчастий автомат доповниться сучасною електронною системою, яка самостійно визначає тип дороги і переходить на необхідний режим. Також це авто буде повнопривідним, а його підвіска стане м’якшою. Розгін автомобіля до сотні буде можливим менше, ніж за 5 секунд, а максимальна швидкість складе близько 250 кілометрів на годину. Як і всі Роллс ройси автомобіль матиме досить велику витрату палива-практично 15 літрів на 100 кілометрів. Rolls-Royce Ghost 2022 неодмінно сподобається справжнім цінителям розкоші і комфорту.