INFINITI. НОВИНКИ 2022 РОКУ

11 лютого, 2022

Відома світова марка Інфініті в 2022 році збирається порадувати своїх шанувальників випуском нової моделі авто Infiniti QX60. Передбачається, що це авто просто підірве світовий ринок, так як в ньому виробники хотіли показати нову філософію стилю, в якій будуть втілені основні аспекти культури Японії. По суті, це буде зручний і місткі (на сім місць всередині) позашляховик, який підкорить серця багатьох своїм неповторним стилем і міццю. Якщо говорити про технічні характеристики цієї машини, то вони будуть багато в чому повторює модель Nissan Pathfinder, але все ж будуть і певні відмінності.

Розробляючи концепцію майбутнього авто бренд Інфініті намагався прислухатися до критики і побажань своїх покупців, щоб зробити цей позашляховик максимально продаваним. У підготовці автомобіля Infiniti QX60 були враховані такі моменти як збільшена висота кузова (на 3 сантиметри), змінена посадка на пасажирських місцях, збільшена шумоізоляція салону і доповнення авто новими сучасними мультимедійними пристроями. Все це зробило автомобіль Infiniti QX60 не тільки дуже стильним, але ще і комфортним.
Позашляховик Infiniti QX60 замислюється як автомобіль преміум-класу, вартість якого повинна досягати 45-55 тисяч доларів. Ціна цієї машини буде повністю виправдана не тільки стильним зовнішнім виглядом, але і чудовим оснащенням всередині. Якщо порівнювати цю модель з автомобілями більш раннього випуску, то він має більш плавні лінії кузова, що зробило його не таким громіздким, і велика кількістю додаткових функцій всередині.
Найбільш значущі особливості Infiniti QX60
•    Кузов. Позашляховик Infiniti QX60 2022 року випуску буде візуально схожий на кросовер QX50, маючи ті ж роздуті колісні рамки і вузьку оптику. Але є і деякі зміни – з капота будуть прибрані гострі лінії, буде трохи піднята підвіконна лінія, решітка радіатора тепер буде мати стильну структуру в 3D виконанні. Ще трохи звузили бічні повітрозбірники на передньому бампері, що додало автомобілю трохи витонченості і солідності одночасно;
•    Салон. Салон теж зазнав деяких змін, якщо порівнювати цей позашляховик з попередніми моделями. У семимісному салоні тепер буде більш зручно і комфортно, так як в ньому була змінена траєкторія посадки. Також на передніх сидіннях буде передбачено вісім різних рівнів регулювання, обігрів, вентиляція і режим масажу. Також машина буде доповнена переднім дисплеєм медіасистеми InTouch з Android Auto і Apple CarPlay і сенсорним пультом управління клімат контролем;
* Технічні характеристики авто. Основною зміною в Infiniti QX60 2022 стала заміна варіатора на»автомат”. Також це авто матиме потужність 299 кінських сил і дев’ятишвидкісну коробку передач. Буде замінена і стандартна трансмісія,що дозволить збільшити максимальну вагу причепа, що буксирується.
Випуск Infiniti QX60 планується на середину 2022 року. За прогнозами виробників, це буде досить популярна і затребувана модель, завдяки своїм технічним характеристикам і відносно доступною ціною.