НОВИНКИ ВІД LEXUS: LEXUS LX 2022 (600 І 500D) – ОСОБЛИВОСТІ ЗОВНІШНЬОГО ОФОРМЛЕННЯ І ВНУТРІШНЬОГО НАПОВНЕННЯ АВТО

10 грудня, 2022

Відома і всіма улюблена британська марка автомобіля Роллс Ройс вирішила не відставати від конкурентів і також зробити рестайлінг одного зі своїх авто. Міняти вирішили модель Rolls-Royce Ghost, яка була випущена в 2019 році і не відрізнялася особливою розкішшю. Новинка буде відрізнятися від попередниці, а схожа буде більше на модель Фантом, багато в чому повторюючи його зовнішній вигляд і внутрішнє наповнення. Загалом Rolls-Royce Ghost 2022, як і всі Автомобілі Роллс Ройс, буде дорогим і шикарним авто для забезпечених людей, що люблять стиль і розкіш.

Виробники позиціонують нову модель Lexus LX як покращений варіант Land Cruiser 300, тому як обидва ці автомобілі мають багато загальних характеристик. До найбільш значущих з них можна віднести наявність коліс з діаметром в 22 дюйма і полегшеної рами, яка маючи значні габарити, важить на 200 кг менше, ніж кузова в більш старих моделях.

Зовнішній вигляд Lexus LX 2022 року

Кузов цього авто розташовується на рамі лонжеронного типу TNGA GA-F. основна частина деталей кузова виготовлені з алюмінію, що значно зменшило вагу авто і навантаження на підвіску. Зовнішній вигляд позашляховика досить агресивний, з широкою передньою частиною і збільшеною решіткою радіатора, виконаної з хрому. Також в цій моделі покращився і ” зір ” автомобіля – led-фари доповнили сучасною системою адаптивного управління BladeScan AHS.

Оформлення салону

Внутрішньо оформлення нового Лексуса досить розкішне. Верхня частина торпеди все так само як і в попередніх моделях доповнена великим мультимедійним екраном з діагоналлю 12,3 дюйма, але при цьому передбачений ще невеликий (з діагоналлю 7 дюймів) сенсорний екран по обидва боки якого розташовуються повітроводи. На цьому екрані здійснюється управління системою клімат-контролю, а також вибір режиму поїздки. У той час як великий екран використовується для управління бортовим комп’ютером, перегляду карт в навігаторі і зображень з камер кругового огляду, а також управління медіасистемою. Як і всі автомобілі марки Лексус Lexus LX 2022 оснащений можливістю запуску двигуна за допомогою відбитка пальця і аудіосистемою з 25 динаміків Mark Levinson.

Технічна характеристика

Модель Lexus LX 2022 пішла від застарілих восьмициліндрових двигунів, замінивши їх на більш сучасні шестициліндрові, доповнені подвійними турбінами. Різні комплектації авто розрізняються потужністю двигуна та іншими важливими характеристиками, але всі моделі мають десятишвидкісну коробку передач Aisin, яка може використовуватися тільки для повнопривідних автомобілів. Автомобіль Lexus LX 2022 вже доступний до продажу в різних країнах світу в різній комплектації.