Porsche Cayenne 2019

Рік випуску 2019
Пробіг 89999
Тип кузову Кросовер
Коробка КПП Автомат
Зателефонувати

Оплата
Всіма доступними способами

Доставка
У будь яку частину світу

Галерея
Відео
Porsche Cayenne 2019 характеристики
  • Опис
  • Комплектація
  • Porsche Cayenne 2019 – це втілення елегантності та потужності, яке перевершує очікування в сегменті вищого класу позашляховиків. З кожним деталем він вражає розкіш та динаміку, що є візитною карткою Porsche.

    Його потужний і спортивний вигляд підкреслюється стрімким профілем, великими колісними арками та вишуканим дизайном фар. Відмінні аеродинамічні характеристики дозволяють Cayenne рухатися з легкістю та ефективністю на будь-якому дорожньому покритті.

    Усередині вас зустрічає атмосфера розкоші та комфорту. Високоякісні матеріали, ретельно пророблені деталі та передові технології створюють ідеальне поєднання естетики та функціональності. Кожен елемент кермового колеса, консолі та сидінь розроблено з метою забезпечення найвищого рівня задоволення від водіння.

    Porsche Cayenne 2019 обладнаний рядом потужних двигунів, які забезпечують неймовірну динаміку та вражаючу відгукність на кермі. Від розкішних подорожей по місту до захоплюючих пригод за межами шляхів – Cayenne готовий вам в цьому допомогти, забезпечуючи неперевершений досвід водіння в усіх умовах.

    • Офіційний автомобіль
    • Один власник
    • В бронеплівці
    • Пневмопідвіска

    Купити Porsche Cayenne 2019. Ціна та характеристики.

    Хочете купити автомобіль Porsche Cayenne в Києві, Одесі або де-небудь в Україні? Ви прийшли за адресою! Наш салон пропонує широкий вибір автомобілів Porsche Cayenne 2019 року за привабливими цінами.

    Порше Cayenne – це втілення розкіші та потужності, яке вразить навіть найвибагливіших покупців. Наші автомобілі в ідеальному стані, готові до бездоганного водіння по місту або бездоріжжю.

    Звертайтесь до нас, щоб придбати Porsche Cayenne в Києві, Одесі чи будь-якому іншому місті України. Наші консультанти з радістю нададуть вам всю необхідну інформацію та допоможуть здійснити вашу мрію про власний Porsche Cayenne. Вам залишається лише зробити вибір та насолодитися вражаючим досвідом водіння на цьому неперевершеному автомобілі!